Földimogyorókrém - sós, mogyoródarabokkal
Földimogyorókrém sós, mogyoródarabokkalA legismertebb, és talán a legnépszerűbb magkrém végre a Mendula kínálatában! :) A visszajelzések alapján ti is imádjátok: nem véletlenül, hiszen kiváló minőségű földimogyoróból készül, extrán krémes, és ami a legfontosabb: a földimogyorón és egy nagy csipet tengeri són kívül nincs benne semmi más. Se pálmazsír, se más növényi zsír, se cukor, se emulgeálószer, semmi! Összetevők: földimogyoró, tengeri só
|
Leírás és Paraméterek
Nem mindegy azonban, hogy milyen terméket veszünk le a polcról a boltban... A Mendula földimogyorókrém hozzáadott zsiradék nélkül - szárazon - pirított földimogyoróból készült,és krémmé őrlése során sem adunk hozzá semmilyen adalékanyagot. Ebbe a crunchy, azaz ropogós változatba csak minimális (1%) só kerül, valamint apróra vágott földimogyoró.
Tudtad? A világ földimogyoró termésének mintegy feléből mogyoróvaj készül. Nem véletlenül: az amerikai gyerekek mindennapi szendvicse a peanut butter&jelly szendvics, azaz a földimogyoróvajas-lekváros kenyér.
Próbáld ki a Mendula földimogyorókrémet jó minőségű, kovászos kenyérre kenve, házi, alacsony cukortartalmú lekvárral megkenve, és máris kész a szuperfinom és egészséges, magas fehérjetartalmú reggelid!
De rakhatod smoothie-ba (a mi kedvencünk a banán-földimogyoró-joghurt/kókusztej kombó), zabkásába,süteménybe (pl. brownie-ba...), és a legelslegnagyobb kedvencünknek, a nyári grillpartik leggyakoribb főszereplőjének, az indonéz satay csirkenyársnak is elengedhetetlen hozzávalója Próbáld ki most! :)
Azon túl, hogy finom:
Minden diétába beilleszthető | Vegán, Keto, Gluténmentes, Laktózmentes, Paleo, Tejfehérjementes |
Alacsony GI index | A földimogyorónak mindössze 15 a glikémiás indexe |
Magas a telítetlen zsírsav tartalma | A legjobb minőségű alapanyagnak köszönhetően. Nagyon jó Omega-3 zsírsav forrás |
Magas fehérje-, és alacsony szénhidráttartalom | 26 g fehérje/100 g, 8 g CH/100 g |
Sokoldalúan felhasználható | Zabkásába,süteményekbe, kekszekbe, mártásokba, kenyérre kenve... |