Sós karamellás törökmogyorókrém
Sós karamellás törökmogyorókrémItt minden szó felesleges, az elnevezés önmagáért beszél: sós karamell és enyhén pörkölt törökmogyoró mennyei párosa ez a krém. A sós karamellás csokoládé nagy-nagy kedvencünk – először a banános-sós karamellás granolánkban debütált, majd arra gondoltunk, hogy miért ne csináljunk vele egy magkrémet is? Végül a törökmogyoróban találtuk meg a megfelelő párt hozzá, és csak azt nem értjük, hogy miért nem előbb jutott ez eszünkbe?! Nem túl édes, intenzív mogyoróíz, sós karamellával kiegészülve. Fogyasztását magában, nagy kanállal, esetleg mutatóujjra kenve javasoljuk. Összetevők: pörkölt törökmogyoró (85%), karamellizált fehér csokoládé (15%) (kakaóvaj, cukor, tejpor, tejcukor, fehérjepor, sovány tejpor, karamellizált cukor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma, só)
|
Leírás és Paraméterek
Azon túl, hogy finom:
Gluténmentes | |
Alacsony GI index | |
Magas fehérje-, és alacsony szénhidráttartalom | 14 g fehérje/100 g, 22 g CH/100 g |
Sokoldalúan felhasználható | Smoothie-ba, zabkásába,süteményekbe, kekszekbe, mártásokba, kenyérre kenve... |