Fehércsokis mandulakrém eperrel
Fehércsokis mandulakrém eperrelEgy igazán különleges krémet kísérleteztünk ki az igazán különleges alkalmakra. Amikor valami extrafinom és nem hétköznapi meglepetéssel varázsolnád el a szeretteidet, legyen az a kedvesed, az anyukád vagy egy nagyon kedves barátod. Az eper és a csoki párosa örök klasszikus, ezt az ízharmóniát pedig egy finom magkrémbe szerettük volna összehozni. Így született meg a fehér csokis mandulakrém eperrel. Liofilizált eper, blansírozott mandulából készült krém és prémium fehér csokoládé. Pont olyan, mint egy eperrel és mandulával megszórt fehér csoki, csak jóval alacsonyabb cukortartalommal, és jóval több mandulával. Összetevők: mandula (83%), fehércsokoládé (15%) (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, szójalecitin, vanília kivonat), liofilizált eper (2%)
|
Leírás és Paraméterek
Azon túl, hogy finom:
Gluténmentes | |
Magas a telítetlen zsírsav tartalma | a kiváló minőségű mandulának köszönhetően. |
Magas fehérje-, és alacsony szénhidráttartalom | 19 g fehérje/100 g, 27 g CH/100 g |
Sokoldalúan felhasználható | Smoothie-ba, zabkásába,süteményekbe, kekszekbe, mártásokba, kenyérre kenve... |