Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Receptek szendvicsekhez

Receptek szendvicsekhez

A magkrémek felhasználásának egyik legkézenfekvőbb és legegyszerűbb módja, ha kenyérre kenjük őket. Itt csak a képzelet szab határt a lehetőségeknek...

Számtalan verzióban fogyaszthatjuk őket: édesen és sósan, gyümölcsökkel és zöldségekkel megpakolva, egyéb kencével (pl. hummusszal) kiegészítve, sajttal, sonkával, vagy akár grillben összesütve, toastként. A földimogyorókrém és a tökmagkrém ráadásul kiemelkedően magas fehérjetartalommal rendelkezik, így sportolóknak, vegán életmódot folytatóknak különösen ajánljuk őket.


Édesek
 

  • kezdjük egy klasszikussal: a penaut butter&jely szendvics, azaz földimogyorókrém lekvárral (ha igazán finomat szeretnél, házi, magas gyümölcstartalmú lekvárt használj!)

  • deluxe mogyorókrém és friss málna

  • földimogyorókrém banánnal és áfonyával (pici fahéjszórással még izgalmasabbá teheted!)

  • sós karamellás törökmogyorókrém nektarinnal vagy őszibarackkal

  • mandulakrém friss fügével és mézzel

 



Sósak
 

  • tökmagkrém krémsajttal és koktélparadicsommal

  • földimogyorókrém tojással és retekkel/uborkával

  • tökmagkrém érlelt sonkával, mozzarellával és rukkolával

  • sós földimogyorókrém hummusszal, gránátalmával és rukkolával

  • mandulakrém parmezánnal és bébispenóttal
     

 

Kombináld őket bátran, bármilyen szendvicset új szintre emelnek!

Keresés