Egy mostanáig féltve őrzött, különlegesebb alkalomra tartogatott vörösbort fogtok ma kinyitni? Bár itt valóban a bor lesz a főszereplő, ezzel a magkeverékkel fogyasztva csak még inkább rá vetül a rivaldafény. A natúr pekándió, a pörkölt törökmogyoró és blans mandula kavalkádja, valamint a kókusz együtt a bor hordós érlelésből származó hasonló aromáival adja az akkordokat, míg a mixnek a meggy, cseresznye, málna és eper kvartettje a testes vörösborok „halkabb” gyümölcsös szólamaival összeállva alkotja a dallamot. A műalkotás a mindent összefogó, selymes textúrájú, simulékony étcsokoládéval teljesedik ki, amit drazsé formában rejtettünk a dobozba.
Összetevők: blans mandula, törökmogyoró, pekándió, aszalt meggy, aszalt cseresznye, étcsokoládés málna drazsé (étcsokoládé (91%) kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma; kakaó szárazanyag min. 54,5%, liofilizált málna 9%), étcsokoládés meggy drazsé eperporral (étcsokoládé 67%, aszalt meggy 33%, eperpor <1%), kókuszchips
Allergének: vastagon szedve, ezen kívül nyomokban földimogyorót tartalmazhat.
Bővebb infót rólunk és a termékekről a nutsandwine.com oldalon találsz.
Átlagos tápérték / Nutrition facts |
per 100 g |
---|---|
Energia / Energy | 2166 kJ / 527 kcal |
Zsír / Fat | 39 g |
- amelyből telített / saturated | 8 g |
Szénhidrát / Carbohydrates | 30 g |
- amelyből cukrok / sugars | 24 g |
Fehérje / Protein | 12 g |
Só / Salt | 0 g |