Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en
Ár:
5.080 Ft
Kiszerelés
200g
Menny.:db
Egységár: 25.400,00 Ft/kg

A zsálya nem véletlenül a mediterrán konyha egyik titkos fegyvere: egyszerre fűszeres, kissé kesernyés és frissítő. A liofilizált zsályapor ezt a gazdag aromát hozza el úgy, hogy mindig kéznél legyen, anélkül hogy leveleket kellene morzsolgatni.

Jól áll a sült húsoknak, zöldségeknek, de a vajban pirított gnocchi vagy ravioli is egészen új szintre kerül tőle. Egy csipetnyi por levesbe, mártásba vagy fűszervajba keverve elég ahhoz, hogy megjelenjen a zsálya karakteres, telt íze. Mivel tisztán, adalékok nélkül készül, tényleg csak a zsálya természetes aromáját kapod – sűrítve, koncentrált formában.

FONTOS! Mindig győzödj meg róla, hogy rendesen visszazártad a csomagolást, mert a liofilizált fűszerek nagyon könnyen megpuhulnak, ha levegő éri őket.

Földimogyorót és dióféléket feldolgozó üzemben csomagolva.

Leírás és Paraméterek

A liofilizálás során kíméletes eljárással (fagyasztva szárítással) kivonják a vizet a fűszernövényekből, így minden íz, ill. vitamin és ásványi anyag benne marad, viszont nagyon sokáig eltartható és könnyen szállítható. 

Keresés