100% Pisztácia - Pisztáciás desszertek minden alkalomra
100% Pisztácia - Pisztáciás desszertek minden alkalomra
Olyan nagy rajongás övezi a pisztáciakrémünket, hogy utólag visszagondolva nem is meglepő, hogy 2023 karácsonyán eszünkbe jutott, hogy kellene készíteni egy szakácskönyvet csakis pisztáciás receptekkel. Januárban el is indult a munka, és készültek a finomabbnál-finomabb töltött és sima kekszek, aprósütemények, piték, kevert sütik és torták, de helyet kapott a könyvben egy "Reggelik" rész is könnyű (pisztáciás) smoothie-kkal és zabkásákkal. Ebbe a kötetbe végül több mint 50, jól követhető és érthető recept került be, amelyekben a legfőbb közös vonás a pisztácia intenzív jelenléte. Dobj be a kosárba a könyv mellé egy üveg pisztáciakrémet is, és lepd meg vele egy pisztáciarajongó barátodat! 134 oldal • puhatáblás • ISBN 978-615-02-1322-4 |
Leírás és Paraméterek
Amilyen pici ez a mag, olyan nagy rajongás övezi. Nem is csoda, hiszen különleges
íze miatt magasan kiemelkedik a többi olajos mag közül. Meg is érdemli, hogy egy
egész szakácskönyvben ő legyen a főszereplő: ebben a könyvben több mint 50, jól
követhető és érthető recept kapott helyet, amelyekben a legfőbb közös vonás a
pisztácia intenzív jelenléte.
Tóth Melinda, a hazai Mendula márka alapítója és termékfejlesztője első
szakácskönyvében kedvenc pisztáciás receptjeit gyűjtötte össze, kezdve az
egyszerű, gyorsan elkészíthető smoothie-któl az összetettebb, ünnepi alkalmakra
való tortákig. Helyet kaptak a gyűjteményben alapreceptek, aprósütemények, fánk
és különféle piték is, így biztos, hogy minden pisztáciarajongó sokat
forgatott könyve lesz.