Piña colada granola - ananászos-kókuszos granola fehér csokoládéval, biológiailag lebomló csomagolásban
Piña colada granolaropogós finomság kókusszal, liofilizált ananásszal és fehér csokoládévalA ropogós, kókuszos granola alapot intenzív ízű, roppanós liofilizált ananásszal, kókuszchipsszel és fehér csokoládéval egészítettük ki, hogy 100%-ban visszaadja a kedvelt karibi hangulatú koktél ízét. Összetevők: gluténmentes zabpehely, datolyaszirup, kókuszreszelék (12%), almalésűrítmény, kókuszzsír, kókuszchips (5%), mandula, fehér csokoládé (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, szójalecitin, vanília kivonat), liofilizált ananász (2%), fűszerek, fahéj, tengeri só
|
Leírás és Paraméterek
Piña colada granola
Csak tőled függ, hogyan készíted el családodnak és magadnak: számtalan egészséges és változatos formában tálalhatod. Ha sietsz, akkor egy kevés tejjel, vagy magtejjel leöntve másodpercek alatt alkothatsz tartalmas reggelit. Kellemes keveréke a krémes és roppanós textúráknak a granolával megszórt növényi joghurt, puding, de egy lágy kását is karakteressé tesznek a különleges müzli falatok.
Ráérős napokon kreálj smoothie-tálat sűrűre turmixolt friss gyümölcsökkel, és dobd fel a finomságokkal. Nyáron próbáld ki fagyasztott gyümölcsből a jeges élményért! Ősszel pedig süss meg héjában néhány édesburgonyát, és a forró, krémes batátára tégy pár kanálnyit belőle, sőt, locsolhatsz rá juharszirupot és megbolondíthatod pár kanál magvajjal is a receptet. De nem csak reggelire isteni a granola, modern desszertek alkotóelemének is tökéletes választás. Nyers tortákhoz próbáld ki a klasszikus kekszmorzsa alap helyett, rétegezd pohárkrémekbe, chia pudingba friss gyümölcsökkel és magkrémekkel. Keverd össze mandulavajjal és formálj belőle golyócskákat, garantált a siker a gyerekek és a barátok körében is!
A granola alapja a gluténmentes zabpehely, amely egész délelőttre feltölt energiával. Almasűrítménnyel és datiolyasziruppal édesítjük, egy kevés kókuszolajjal és izgalmas fűszerekkel keverve sütjük ropogósra. Kókuszreszelék, kókuszchips és mandula adja meg a keverék kirobbanóan kókuszos ízét. A végén adjuk hozzá a liofilizált ananászt, amelyből a fagyasztva szárítás során úgy vonják ki a vizet, hogy a vitamin- és mikroelem tartalma, illetve friss íze és színe szinte hiánytalanul megmaradjon. Sütés után kerül bele a selymes fehér csoki is, amely teljessé teszi a trópusi élményt.
A zabpehely olyan komplex szénhidrátokban gazdag, amelyeket cukorbetegek és diétázók is bátran fogyaszthatnak, illetve sportolás előtt is úgy biztosítja a megfelelő energiát, hogy közben nem nehezíti el a gyomrot. Magas fehérjetartalma miatt többek között a vegán diéta kedvelt alapanyaga, hiszen megtalálható benne mind a 8 esszenciális aminosav. Szinte az összes fontos nyomelem megtalálható benne, vas, cink, foszfor, kálium, kalcium, magnézium bevitelére is remek forrás, emellett szilícium tartalmával a csontok és a kötőszövetek támogatója. Ezen felül E- és B vitamin tartalmával segíti többek között a szép bőr megőrzését és az idegrendszer megfelelő működését. Magas rosttartalma garantálja a jó emésztést és a fogyókúrák sikerét.
A kókusz gazdag telítetlen zsírsavakban, jelentősen csökkenti a szívbetegségek kialakulásának esélyét. Zsírsavainak jelentős része laurinsav, egy olyan immunerősítő, amely az anyatejben is megtalálható. Vas, cink, kalcium és magnézium tartalma magas. Rendszeres fogyasztása támogatja a csontok és a fogak egészségét, hosszútávon pedig megelőzhető vele a csontritkulás is.
Azon túl, hogy finom:
100%-ban gluténmentes zabpelyhet tartalmaz | Szigorúan ellenőrzött körülmények között készült zabpehely a garantált gluténmentesség érdekében |
Magas a rosttartalma | Zabpehely, olajos magok és liofilizált gyümölcs gondoskodnak a magas rosttartalomról, hogy igazán tápláló legyen a reggelid |
Prémium minőségű, tartósítószer nélküli aszalt és liofilizált gyümölcsöket használunk | Mert semmi szükség a gyanús összetevőkre |
Magas a telítetlen zsírsav tartalma | Az olajos magoknak köszönhetően |