Fehércsokis mandulakrém eperrel
Egy igazán különleges krémet kísérleteztünk ki az igazán különleges alkalmakra. Amikor valami extrafinom és nem hétköznapi meglepivel varázsolnád el a szeretteidet, legyen az a kedvesed, az anyukád vagy egy nagyon kedves barátod. Az eper és a csoki párosa örök klasszikus, ezt az ízharmóniát pedig egy finom magkrémbe szerettük volna összehozni. Így született meg a fehér csokis mandulakrém eperrel. Liofilizált eper, blansírozott mandulából készült krém és prémium fehér csokoládé. Pont olyan, mint egy eperrel és mandulával megszórt fehér csoki, csak jóval alacsonyabb cukortartalommal, és jóval több mandulával, azaz sokkal egészségesebb formában.
Összetevők: mandula (83%), fehércsokoládé (15%)(cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, szójalecitin, vanília kivonat), liofilizált eper (2%)
Átlagos tápérték / Nutrition facts |
per 100 g |
---|---|
Energia / Energy | 2375 kJ / 598 kcal |
Zsír / Fat | 46 g |
- amelyből telített / saturated | 6 g |
Szénhidrát / Carbohydrates | 27 g |
- amelyből cukrok / sugars | 12 g |
Fehérje / Protein | 19 g |
Só / Salt | 0 g |