FAQS

FaQs. Legfontosabb infók

Mi az a Mendula?

A Mendula egy jogász és egy közgazdász vállalkozás-szerelemgyereke 🙂 Kisebb-nagyobb kitérők után végül az olajos magok és az aszalt gyümölcsök világában kötöttünk ki: mindenféle olyan szuperegészséges terméket készítünk, ami ezekből előállítható. Granolák, magvajak, raw energiaszeletek… Továbbá most màr az általunk felhasznált prémium minőségű alapanyagokat is meg tudod nálunk rendelni, hogy te is kísérletezgethess kedvere otthon!

Hamarosan pedig további újdonságokkal is jelentkezünk…

 

 

Hogyan tudok rendelni? Mennyibe kerül a szállítás?

Az oldalunkon, a webshopon keresztül tudod leadni a rendelésed. A szállítás 5.000 Ft felett ingyenes, alatta pedig 950 Ft.

 

 

Sérült volt a csomagod?

Gyorsan írj egy emailt nekünk ide:

info@mendula.hu

Nem kaptad meg a rendelésed?

Gyorsan írj egy emailt nekünk ide:

info@mendula.hu

Nem volt jó fej a futár?

Az ilyesmit mi is jelezzük a futár cégnek, így légy szíves írd meg ezt nekünk ide:

info@mendula.hu

Nem kaptad meg a rendlésed 3 munkanapon belül?

Gyorsan írj egy emailt nekünk ide:

info@mendula.hu

és reklamálj 10% kedvezményért a következő rendelésből!

A termékek a paleo/keto/gluténmentes stb. étrendbe beilleszthetők?

Termékeink mindegyike tojás-, glutén-, laktóz-, tejfehérje és hozzáadott cukor mentes. Ugyanakkor az aszalt gyümölcsök természetes cukortartalma nem elhanyagolható, ezért ha odafigyelsz a szénhidrát, ill. cukor bevitelre, a termékek tápanyagtáblázatát mindenképp tanulmányozd!

Miben mások a ti termékeitek, mint a többi hasonló?

Talán a legfontosabb különbség a felhasznált alapanyagokban van: sokáig kerestük azokat az aszalványokat, melyek nem tartalmaznak semmilyen tartósítószert, se hozzáadott cukrot. Nem volt egyszerű dolgunk: gyakorlatilag a piacon kapható termékek 90%-a tartalmaz kén-dioxidot, szorbinsavat, citromsavat, esetleg kalcium-kloridot…de szerencsére minden gyümölcsnél sikerült tartósítószer-mentes változatot találni 🙂 A gyümölcsöknél és az olajos magoknál is előnyben részesítjük továbbá a hazai termékeket.

Fontos különbség még, hogy termékeinkből nem spóroljuk ki, amitől igazán finomak lesznek, és nem dúsítjuk őket felesleges cuccokkal, pl. pálmazsírral, cukorral, glükózsziruppal, rizsliszttel, keményítővel… Csak magok és a gyümölcsök!

A termékeitek vegánok?

A mogyorókrém deluxe kivételével – amely mézet tartalmaz – igen, minden termékünk vegán, semmilyen állati eredetű terméket nem használunk fel az elkészítésükhöz, ill. pálmaolajat sem használunk. A kakaós mogyorókrémünk azonban – a nagy érdeklődésre való tekintettel – immár vegán változatban – almacukor édesítéssel – is kapható!

Csak webshopon keresztül tudok rendelni?

Termékeink a MediLine üzletházban és a Diéta-Life-Market polcain (http://dietalife.hu/dieta-life-rendszer/), valamint a NekedTerem oldalán is meg tudod venni.

Személyes átvételre nincs lehetőség?

Sajnos nincsen, csak webshopként működünk. De egy nagyon rugalmas webshopként!

Nem kaptad meg a rendlésed 3 munkanapon belül?

Gyorsan írj egy emailt nekünk ide:

info@mendula.hu

és reklamálj 10% kedvezményért a következő rendelésből!

Hol találom az Általános Szerződési feltétleket?

mendula.hu/aszf

Hol találom az Adatvédelmi tájékoztatót?

mendula.hu/adatkezelesi-tajekoztato/