Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Be Active - Blog

Be active életmód blogunkban pszichológus, dietetikus és edző szakértőink adnak tippeket, tanácsokat az aktív, sportos és egészséges életmódhoz. Otthon végezhető rövid edzések, egészséges táplálkozás, mentális egészség, minden, ami a jó közérzethez és a jó élethez kell :)

2021. 02. 02. 22:36:02
Miért fontos a reggeli?

Sokat hallunk róla, hogy a reggeli milyen fontos gyereknek/felnőttnek egyaránt, de hogy miért van ez így, és hogy vajon mit is kellene ennünk vagy a gyermekeinknek adnunk reggelire, az már nem is olyan egyszerű kérdés.

2021. 01. 14. 09:29:10
Nézz a felszín mögé, avagy fogadalmaink és kudarcaink az Újévben 2021, végre megérkeztél! Én nagyon vártalak. Nehezen tagadhatjuk, hogy az újévnek (vagy akár a téli napfordulónak is) szinte mágikus erőt tulajdonítunk. Úgy hiszem, ezzel a hittel nem is szabad kritikusnak lennünk! Örüljünk a természet megújulásának, örüljünk a fénynek, és használjuk ezt a körkörösséget, ismétlődést arra, hogy megint lendületet nyerjük! Ez a fajta működés a mindennapjainktól sem idegen. Ahogy emelkedik és süllyed a mellkasunk minden lélegzetvétellel, ahogy emelkedik és süllyed a vércukorszintünk, ahogy az alvásból ébrenlét, éberségből pedig fáradtság és pihenés lesz. Miért ne lehetne akkor lendületet venni, működni, majd kicsit elpihenni az év során is? Hogyan lett ennyire ambivalens, vagy megosztó az újévi fogadalmak témája? Az egyik válaszom erre az, hogy nagyon sokat beszélünk a MIT-ről, de a HOGYAN-ról annál kevesebbet. És most nem a fogyókúrás tippek hogyanjára gondolok. Az újévi tervek, célok, életmód-vagy viselkedésváltoztatás hogyanjáról.
2021. 01. 13. 07:21:40
Szakértőink

Ebben a blogbejegyzésben szeretnénk nektek bemutatni szakértőinket. Sajnos mi se értünk mindenhez, és bizony vannak témák, amelyekben jó szívvel - pusztán a neten található információkra alapozva - nem adnánk nektek tippeket, tanácsokat, ötleteket. Ezért kerestünk-kutattunk rengeteget, hogy olyan csapatot szervezzünk össze, akiknek a tudásában abszolút megbízhatunk, és akikről tudjuk, hogy szakmájukban naprakészek és alaposak. 

Keresés