0Ft

0 termék a kosárban

Húsvét

Ha szeretnéd elkápráztatni vendégeidet, kínáld őket kézműves Mendula sütikkel! Klasszikus, mégis különleges válogatás a legfinomabb aprósütijeinkből. Kizárólag prémium minőségű, igazi vajból készült sütik, 70%-os étcsokoládéval, dióval, házi lekvárral…

Kínálatunkban találsz hagyományos és paleo finomságokat egyaránt.

Nagy húsvéti vendégváró csomag – kedvenc klasszikusokkal (500g)

Tartalma:

4 db tojás alakú díszített diós isler házi baracklekvárral töltve
4 db kerek isler különleges narancsos étcsokoládés krémmel töltve
4 db linzerkarika házi eperlekvárral töltve
2 db mini diós brownie
2 db lekváros néró
2 db párizsi krémmel töltött néró
2 db különleges vaníliás fehércsokoládé krémmel töltött keksz mandulalapocskákkal
6 db aszalt vörösáfonyás-fehér csokoládés cake pop (sütinyalóka) étcsokoládéba mártva

Kis húsvéti vendégváró vagy ajándékcsomag (300 g)

Tartalma:

3 db tojás alakú díszített diós isler házi baracklekvárral töltve
3 db kerek isler különleges narancsos étcsokoládés krémmel töltve
4 db linzerkarika házi eperlekvárral töltve
2 db mini diós brownie
2 db lekváros néró
2 db párizsi krémmel töltött néró
2 db különleges vaníliás fehércsokoládé krémmel töltött keksz mandulalapocskákkal

Nagy Paleo húsvéti vendégváró csomag (500g)

Ha húsvétkor is odafigyelsz a magad és családod, vendégeid egészségére, de nem szeretnétek lemondani a finomságokról, ezt a Te csomagod! Fehér cukor-, glutén-, laktóz- és tejfehérjementes aprósütik, mégis szuperfinomak. Kókuszvirágcukorral édesítettük őket, amelynek a glikémiás indexe mindössze 35, és gazdag B1-, B2-, B3-, B6- és C-vitaminokban.

Kis Paleo húsvéti vendégváró csomag (300g)

Ha húsvétkor is odafigyelsz a magad és családod, vendégeid egészségére, de nem szeretnétek lemondani a finomságokról, ezt a Te csomagod! Fehér cukor-, glutén-, laktóz- és tejfehérjementes aprósütik, mégis szuperfinomak. Kókuszvirágcukorral édesítettük őket, amelynek a glikémiás indexe mindössze 35, és gazdag B1-, B2-, B3-, B6- és C-vitaminokban.

Paleo répatorta

Paleo formában újragondolva a klasszikus répatorta: cukor-, glutén- és laktózmentesen. Helyettük a tésztájába a sárgarépa mellé rengeteg apró dió-és manduladarab, mandulaliszt és kókuszcukor került. Könnyű, szaftos állagú torta, melynek tetejére étcsokoládémázat kentünk.

Répatorta Cake pop

Répatorta sütinyalóka formában: a répatorta íze egy kis golyócskában, étcsokoládéba mártva.

Répatorta klasszik

Igazi klasszikus, aminek sokáig csiszoltuk a receptjét, hogy tökéletes legyen: tésztájába a sárgarépa mellé sok-sok dió-és manduladarabkát is szórtunk. Könnyű, szaftos állagú torta, tetején citromos mascarponekrémmel.