További tippek, receptek

Glutén-és laktózmentes málnás-mandulavajas süti

 

Hozzávalók:

90 g (1 kis üveg) Mendula málnás mandulavaj
2 tojás
70 g nádcukor
50 g laktózmentes vaj vagy kókuszzsír
50 g kókuszreszelék
100 g mandulaliszt

A tetejére:
100 g étcsokoládé
10 g kókuszzsír
liofilizált málna, kókuszchips

 

Elkészítés:
A tojásokat habosra keverjük a cukorral. Belekeverjük az olvasztott vajat vagy kókuszzsírt, a mandulavajat, a mandulalisztet és a kókuszreszeléket is. Sütőpapírral kibélelt tepsibe simítjuk (15X20 cm), és 180 fokon kb. 15 percig sütjük, amíg világosbarnára sül. A tetejére vízgőz felett felolvasztjuk a csokit a kókuszzsírral, rákenjük, majd liofilzált málnával és kókuszchipsszel díszítjük.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.