Olvass tovább
További tippek, receptek

Hogyan nyaralj egészségesen? 4+1 tipp tőlünk!

Nézzünk szembe a szomorú ténnyel: gasztroforradalom ide vagy oda, a Balatonon vagy más üdülőhelyen nagyrészt még mindig a lángos-sült krumpli-sült hal-ócska gyros tengelyen mozog a büfék kínálata (vannak kivételek, tudom, de még mindig nem...

Olvass tovább

Olvass tovább
További tippek, receptek

Epres-vaníliás kesudiókrémes tartlet (raw, vegán, paleo, GM, LM)

Szeretitek a tartletet? Omlós tészta, vaníliakrém, sok-sok gyümölcs. Én imádom. Ha meg mindez még csupa-csupa szuper hozzávalóból, olajos magokból, zabpehelyből és egészséges édesítőkből áll, komolyan mondom, maga a mennyország. Lehet, hogy ezzel a recepttel...

Olvass tovább

Olvass tovább
További tippek, receptek

Glutén-és laktózmentes málnás-mandulavajas süti

  Hozzávalók: 90 g (1 kis üveg) Mendula málnás mandulavaj 2 tojás 70 g nádcukor 50 g laktózmentes vaj vagy kókuszzsír 50 g kókuszreszelék 100 g mandulaliszt A tetejére: 100 g étcsokoládé 10 g kókuszzsír liofilizált málna, kókuszchips   Elkészítés: A tojásokat habosra keverjük a cukorral. Belekeverjük az...

Olvass tovább

További tippek, receptek

Boltit házilag: így csinálj vaníliapudingot 10 perc alatt!

Ezennel indítok egy rovatot itt a blogon Boltit házilag címmel. Elsősorban népszerű édességeket próbálok meg reprodukálni otthon, mindenféle tartósítószer, aroma és hasonló adalékanyagok nélkül. Hogy miért? Én mint a Gyermekét-Nagyon-Tudatosan-Táplálni-Igyekvő-Anyuka nagyon ki tudok akadni azon,...

Olvass tovább